⚡ Využite dodatočné zľavy na vybrané značky a ušetrite ⚡

Michal testuje: stan Bird 3

Tento rok nám to s tým cestovaním veľmi nevychádza, našťastie Rakúsko je nám už nejaký piatok naklonené a prečo si teda nevyraziť ochladiť telo do horských jazier s výhľadom na prvé Alpské vrcholky.

OM-blog-husky8

Konkrétne mám na mysli jazerá Wolfgangsee a Monsdee, ktoré patria k mojim veľmi obľúbeným, najmä preto, že sú od nás ľahko dosiahnuteľné a druhak – stále tam nachádzam nové a nové miesta, ktoré stoja za to vidieť.

Pri jazerách je mnoho kempov, kde sa dá pohodlne postaviť stan a služby sú tu na skutočne vysokej úrovni.  Ja som tentokrát zvolil variant stanu BIRD 3 Plus, pretože som vedel, že ho nebudem musieť nikde dlho nosiť, čo by vo finále s jeho cca štyrmi kilogramami nebol zase taký problém.

OM-blog-husky7

Jednoduchá, osvedčená konštrukcia je postavená za pár minút, dva vchody sú pre mňa novinkou, ale pri častom používaní som toto pomerne ocenil. Moskytiéra je základ, obzvlášť potom na vandrovanie po Čechách, toľko komárov čo je teraz snáď nepamätám a čo je lepšie ako môcť pozerať zo stanu von na okolie a pritom byť od tohto hmyzu ochránený.

Drobnosti, ktoré oceníte ako sú vrecká na bokoch spálne, ale najmä sieťka na ukladanie vecí nad hlavou - tak tu mám fakt rád. Ďalšia taká je možnosť úpravy vetrania priamo zo spálne.

Myslím, že stan BIRD 3 Plus je ideálny na dobrodružné (nielen) rodinné cestovanie. Priestoru ponúka naozaj dosť aj pre trojčlennú rodinu.

 Testoval Michal

121983-12
Husky Stan Outdoor Bird 3 plus zelená

 

121983-11
121983-14 121983-15