⚡ Využite dodatočné zľavy na vybrané značky a ušetrite ⚡

Michal testuje: plnený zimný kabát Nelidas M

autor7
Michal Petrů

Novohradské hory pod bielou perinou, konečne! Do batohu dávam náhradnú merino bielizeň, termosku s čajom a na seba bundu, ktorú som si nechával až na tú poriadnu, pravú zimu. A chybu som rozhodne neurobil, ba naopak.

 

Pohodlná bunda s množstvom vreciek

Bunda NELIDAS je zatiaľ tá najteplejšia bunda, ktorú som doteraz mal možnosť nosiť. Fungovanie v teplotách, ktoré atakujú mínus 15 stupňov celzia je hračka aj keď si pod ňou vezmete len ľahkú funkčnú bielizeň.

Najprv mi robilo maličko problém orientovať sa v tých mnohých vreckách, ktoré bunda má, ale po čase to považujem za veľkú výhodu. Najmä vyteplené „odpočinkové“ vrecká na prednom diele sú naozaj super.

OM-blog44 (9)

Keďže som do Novohradských hôr vyrazil za rôznymi zimnými aktivitami, ocenil som aj perfektne anatomicky tvarované rukávy napríklad pri riadení psieho záprahu, či šantenie na snehu v závodnom špeciáli.

Rovnako možnosť rozopnutia bundy odspodu pri riadení je veľmi praktická vec. Samozrejmosťou sú potom sťahovacie šnúrky na úpravu obvodu pása či kapucne.

Zahreje v meste aj v prírode

Bunda bola mnohokrát dlhodobo pod hrubou vrstvou snehu, ale na jej vlastnostiach to vôbec nič nezmenilo, stále perfektné teplo a sucho. Materiál, z ktorého je vyrobená pôsobí veľmi odolne proti oderu a napríklad nánosy bahna, ktoré som si z jazdy doviezol, išli po uschnutí veľmi dobre oklepať.

OM-blog44 (10)

Vďaka elegantnému strihu som si bundu NELIDAS obľúbil aj pri bežnom „mestskom“ nosení, takže mi teraz robí perfektného parťáka takmer po celý týždeň.

Teraz už len dúfať, že nám tu zima ešte nejaký čas vydrží a ja budem môcť využiť všetky vychytávky, ktoré táto bunda má pekne naplno.

Hlavní přednosti bundy NELIDAS M

  • Podšívka kombinovaná s kožešinou
  • Dvoucestný hlavní zip krytý légou
  • Překrytí zipu u brady
  • Šířka pasu regulovatelná stahováním
  • Anatomicky tvarované rukávy v oblasti loktů pro komfort pohybu
  • Upravitelná šířka dolního okraje rukávů
  • Okraje rukávů zpevněné lemy pro větší odolnost
  • Kapuce upravitelná stahováním/kšilt zpevněný kosticí

785964_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-horcicova 785958_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-cernomodra 893853_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-deep-khaki 893856_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-dark-blue