HUSKY DAYS s až -50% zľavou. Platí iba do 6.5.

Tipy na športové mikiny, ktoré môžete vziať aj do mesta

Nechcete mať v šatníku veľké množstvo mikín? Vyberajte také, ktoré môžete bez problémov využiť na šport, ale aj do práce alebo do mesta. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi pre dámy, pánov aj deti.

Tipy na mikiny pre dámy

SENSOR MERINO UPPER traveller

Dámska mikina SENSOR MERINO UPPER traveller sa skvele hodí na šport, ale obliecť si ju môžete pokojne aj do mesta. Vonkajšia časť mikiny je vyrobená z Merino vlny, ktorá príjemne hreje, reguluje telesnú teplotu a zabraňuje zápachu. Vnútorná časť je naopak vyrobená z Nano Soft polypropylénu, ktorý je funkčný.

1025622_sensor-merino-upper-traveller-damska-mikina-dusty-pink

Kilpi ERRY-W

Celorozopínacia mikina Kilpi ERRY-W je vhodná ako na celodenné nosenie, tak do mesta. V prednej časti má dve praktické vrecká a je vybavená kapucňou so sťahovacími šnúrkami. Vďaka decentnému dizajnu ju môžete nosiť pri športe, na prechádzku do prírody alebo do mesta. V ponuke je vo viacerých farebných variantoch a tak si určite vyberie každý.

892599_kilpi-erry-w-tmave-cervena

Kilpi TOMMS-W

Ďalšou mikinou, ktorú využijete na viac príležitostí je Kilpi TOMMS-W, ktorá je vyrobená z materiálu OPTI-STRETCH, vďaka čomu je veľmi elastická. Navyše pomáha odvádzať vlhkosť z prvých vrstiev a chráni pred vonkajším chladom. Mikina má náprsné zipsové vrecko a dve zipsové vrecká so sieťovaným vreckovým vačkom, ktorý slúži ako extra ventilačná zóna.

887124-1_kilpi-tomms-w-ruzova

Husky Dámská mikina z merino vlny Alou L

Posledným tipom pre dámy je dámska ľahká mikina z merino vlny Alou L, funkčný kúsok do všetkých podmienok, ktorú využijete na celoročné nosenie v meste aj v prírode. Mikina je skvele priedušná, v lete mierne chladí av zime hreje. Má vonkajšie bočné vrecká so zipsom a vonkajšie náprsné vrecko.

1036308_husky-damska-mikina-z-merino-vlny-alou-l-black

Tipy na mikiny pre pánov

Trimm MICRON grey/ black

Ľahká pánska mikina Trimm MICRON je určená predovšetkým ako stredná vrstva pri nižších teplotách alebo ako samostatná bundička, nosiť ju ale môžete aj ako vkusné oblečenie pre voľný čas. Mikina je celorozopínacia a je vybavená dvoma vreckami na zips a náprsným vreckom na zips.

1028649_3033-micron-grey-black-front_1

Kilpi TANALI-M

Pánom to určite pristane v mikine Kilpi TANALI-M, ktorá je celorozopínacia a má praktickú kapucňu a dve vrecká na zips. Mikina je vyrobená zo stretchového materiálu OPTI-STRETCH, ktorý je nielen elastický ale aj príjemne hreje.

1003950-1_kilpi-tanali-m-tmave-seda-kopie_1 

Husky Pánska mikina z merino vlny Alou M

Skvelý funkčný kúsok, ktorý sa hodí na nosenie po celý rok je mikina z merino vlny Alou M. Mikina je dobre priedušná, udržuje telesnú teplotu a odvádza pot od tela. Alou M má vonkajšie vrecká s bočným zipsom, vonkajšie náprsné vrecko so zipsom, ploché švy a zdvojené manžety rukávov.

889824_husky-panska-mikina-z-merino-vlny-alou-m-bordo

Tipy na mikiny pre deti

Kilpi PREDA-JB

Chlapčenská športová mikina Kilpi PREDA-JB je ideálna na nosenie vo voľnom čase ako stredná hrejivá vrstva. Mikina je celorozopínacia, má dve hlavné vrecká a kapucňu a je ušitá v pohodlnom voľnom strihu Regular, takže vaši malí nezbedníci budú mať dostatok priestoru pre voľný pohyb.

Kilpi ERIN-J

Nezabudli sme ani na malé parádnice, ktorým to určite pristane v mikine Kilpi ERIN-J v peknom ružovom odtieni.
ERIN-J je vyrobená zo 100% polyesteru (hebký, plyšový materiál) s celorozopínacím zipsom, vysokým golierom a dvoma vreckami na zips.

 

1058028_kilpi-preda-jb-zelena 1057872_kilpi-erin-j-svetle-ruzova